Biztosítás kalkulátorok akár 40%-os árelőnnyel. Velünk biztosra mehet

Lakásbiztosítás kalkulátor
Biztosítás munkanélküliség esetére


A biztosítás munkanélküliség esetére jó néhány változáson ment eddig keresztül. A hitel mellé kötött kiegészítő biztosítást sok biztosító kínálta, ám a külön megköthető, szabadon felhasználható munkanélküliség biztosítás viszonylag ritka.


Volt biztosító társaság, mely megpróbálta külön módozatként értékesíteni ( ACE Europa Group ) majd közel 10,000 db szerződés eladása után be is szüntette az értékesítését. Ennél a társaságnál a 80-90 ezer forintos havi szolgáltatásért 3 ezer forint volt a biztosítási díj. Ekkor maradtak a kiegészítő lehetőségek a piacon, melyek esetében a biztosító 6 illetve 9 hónapig átvállalta a hitel törlesztő részletét.

Később a April CEE Development Kft. igyekezett értékesíteni a szabadon felhasználható biztosítást az AXA támogatásával. A biztosító 10-20 ezer megkötött szerződésre számít. Ennek eléréséhez egyre több online biztosítási alkuszt vont be az értékesítési hálózatba.

Az alkuszok értékesítésének és elemzésének eredménye képen elmondható, hogy a legkedveltebb módozat a 6 illetve 9 hónapra köthető szerződések valamint a 100,000 Ft-os havi szolgáltatási díj.

Gyakorlatilag ezzel kiderült, hogy ezt a módozatot nem a minimálbér közelében élők használják, hiszen a szolgáltatás nem lehet több mint a nettó kereset 70%-a. Szintén ebből a statisztikából derül ki az a tény is, hogy az ügyféljelöltek 20-30%-a nem tud megfelelni a biztosítás követelményeinek.

Most erre a piacra egy új szereplő lépet, a Groupama Garancia Biztosító, aki a 90,000 Ft-os havi szolgáltatási összeget kínálja havi 3-4,000 Ft-os díj ellenében.

 

 
Copyright © Alkuszbiztositas.hu - Minden jog fenntartva 2010-2011