Biztosítás kalkulátorok akár 40%-os árelőnnyel. Velünk biztosra mehet

Lakásbiztosítás kalkulátor

K&h biztosító


2006 június 30- án egyesült a K&H Általános Biztosító és a K&H Életbiztosító, ebből jött létre a K&H Biztosító.

A K&H Általános Biztosítót 1992- ben alapította a belga ABB Biztosítótársaság, itthon Argosz Biztosító volt a nevük. Az ABB összeolvadt 1998- ban több belga pénzintézettel, s létrehozták a KBC Csoportot, mely 2000- ben részesedéshez jutott a Kereskedelmi és Hitelbank Rt- ben. 2005- ben az Argosz K&H Általános Biztosítóra változtatta a nevét, ezzel végérvényesen szorosabbra fűzte a K&H csoporthoz való tartozását.


Széles körű szolgáltatásaik közé tartozik a magánszemélyek, a vállalatok és az intézmények biztosítási igényeinek a kielégítése. Helyi képviselői hálózatuk országos lefedettségű, ezen kívül minden megyében és Budapesten két helyen is található régió irodájuk.

A bank képviselői nem csak értékesítéssel foglalkoznak, hanem ügyfeleiket "házi biztosítási tanácsadóként" is folyamatosan ellátják hasznos tanácsokkal. Így az ügyfelek nem egy óriási, rideg "épülettel", hanem ismerős, helyi képviselővel állnak kapcsolatban. A munkatársak ezenkívül alkalmazkodnak ügyfeleik munkaidejéhez.

A kezdettől fogva segítik a magyarországi non- profit mezőgazdasági biztosító egyesületek országos megszervezését. 250 kiemelt, helyi képviselőjük közvetíti a bank lakás- és személyi hiteleit, 6 éve pedig a K&H Medicina Egészségpénztár termékeit is.

Az Életbiztosító szekció 11 éve működik leányvállalatként, befektetési és kockázati biztosításokat kínálva vállalati és lakossági ügyfeleknek egyaránt. A hazai piacon egyedülállóként az ügyfelek bármikor teljes értékben hozzáférhetnek megtakarításaikhoz. A K&H Bankon keresztül értékesítik az életbiztosításokat, a befektetési formájú életbiztosítások nagy népszerűségnek örvendenek. Az életbiztosítási szerződéseket vagy egy helyi képviselőnél, vagy bármelyik K&H Bankfiókban meg lehet kötni.

2006- ban számos újabb egyesülést követve létrejött a K&H Biztosító Zrt, a tulajdonos a KBC Insurance NV lett. Minden dolgozó arra törekszik, hogy a biztosítási üzletágak magyarországi piaci posztját gördülékenyen irányítsák, ügyfeleiket magas színvonalon szolgálják ki.

 

 
Copyright © Alkuszbiztositas.hu - Minden jog fenntartva 2010-2011