Biztosítás kalkulátorok akár 40%-os árelőnnyel. Velünk biztosra mehet

Lakásbiztosítás kalkulátor

K&H kötelező biztosítás


Az alább felsorolt kedvezmények miatt érdemes a K&H kötelező biztosítást választani:

Idős gépjármű kedvezmény

Amennyiben az autónak, vagy a motornak a gyártási éve korábbra esik, mint 2000, 10 százalék kedvezmény jár az autóra, illetve 20 százalék pedig a motorra.
    
K&H A00 kedvezmény

A0 bonus- malus osztályba kategorizált gépjárműre 10 % kedvezményt ad a biztosító, amennyiben a K&H Biztosítónál már az ügyfélnek van egy másik kötelező biztosítása ugyanebben a bonus- osztályban.

Új gépjármű kedvezmény

Ha a biztosítandó gépjárművet idén gyártották, de csak jövőre esedékes az első forgalomba helyezése, szintén 10 % a kedvezmény, amiben az ügyfél részesül.

 Hengerűrtartalom kedvezmény

  10% kedvezmény személygépkocsira, ha a biztosítandó gépjármű hengerűrtartalma az alábbi tartományok valamelyikébe esik:
  - 1250-1299 cm3
  - 1350-1399 cm3
  - 1550-1599 cm3

Gyermek kedvezmény

Ha az ügyfélnek van 1995- ben, vagy később született gyereke, 10 % kedvezményt kap, függetlenül a gyerekek számától.
  
Chopper/Cruiser és Túramotor kedvezmény

Minden chopper/ cruiser, vagy túra motorra 10% kedvezmény, mely az Eurotax adatbázisában fel van tüntetve.

Dolgozói kedvezmény

Azoknak a munkavállalóknak jár, akik munkaadójának a birtokában van érvényes "dolgozói kedvezményes biztosítási csomag igénybevételére jogosító szerződése" a K&H Biztosítónál.

Online kedvezmény

Ha az ügyfél úgy köti meg a szerződését, melyet elektronikus úton továbbított a K&H- nak, 10 % kedvezményt ad a biztosító a 2010. január elsejei vagy későbbi kockázatviselési kezdettel létrejött szerződésekre.

Extra Online kedvezmény


17,2% kedvezmény személygépkocsira, motorkerékpárra és teherautóra, 8% kedvezmény minden más gépjármű-kategória esetén, amennyiben az ügyfél a K&H Biztosító honlapján köti meg a kötelezőbiztosítását.

Extra kármentességi kedvezmény

10% kedvezmény személygépkocsira, amennyiben a biztosítási szerződés 2010. január 1-jei évfordulóját vagy 2010. január 1-jei, illetve későbbi kockázatviselési kezdetét megelőző két évben személygépkocsi kategóriában folyamatosan, legfeljebb 180 nap kihagyással kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezett, és ez idő alatt e szerződés(ek) tekintetében bonus-malus besorolást érintő káresemény nem történt.

Csoportos beszedési kedvezmény

5% kedvezmény , ha K&H Banknál vezetett bankszámláról, 3 % kedvezmény, amennyiben egyéb pénzintézetnél vezetett bankszámláról kezdeményezett csoportos beszedési megbízással van fizetve a biztosítási díj.

Díjfizetés gyakorisági kedvezmény

8% kedvezmény egyéves, és 4 % kedvezmény féléves díjfizetési gyakoriság választása estén.

 

 
Copyright © Alkuszbiztositas.hu - Minden jog fenntartva 2010-2011