Biztosítás kalkulátorok akár 40%-os árelőnnyel. Velünk biztosra mehet

Lakásbiztosítás kalkulátor

A Wabard biztosító friss tőkére szorul


A Wabard biztosító a tervezett 40- 50 ezer helyett 90 ezer ügyféllel kötött személy és teherautó biztosítást, így aktuálissá vált a szavatoló tőke emelése.

Bővebben... [A Wabard biztosító friss tőkére szorul]
 
Újra itt a Wabard - árcsökkenés jöhet?


A kötelező biztosítási díjak további csökkenését eredményezheti az, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) visszaengedte a biztosítási piacra a tavaly szeptemberben felfüggesztett Wabard Biztosító Zrt-t.

Bővebben... [Újra itt a Wabard - árcsökkenés jöhet?]
 
A Wabard biztosítót kivonták a forgalomból


A PSZÁF döntése értelmében a Wabard nem köthet új biztosításokat, valamint 500.000.-Ft-os személyi bírság kifizetésére is büntette a vállalat vezérigazgatóját.


2010.04.15.-től a Wabard Biztosító újra tevékenykedhet

Bővebben... [A Wabard biztosítót kivonták a forgalomból]
 
Wabard kötelező biztosítás


A Wabard biztosító létrejöttében nagy szerepet játszott, hogy a MÁV biztosító legnagyobb ügyfele volt, így nagy károkat szenvedett ennek kötelező biztosítás üzletágának bukásakor. A Wabard a MÁV biztosító összeomlásakor 140 millió forintot vesztett el, így új partnert kellett keresnie 4300 járművük biztosítására.

Bővebben... [Wabard kötelező biztosítás]
 
Wabard interjú


Nagy Imre nyilatkozott a Wabard Biztosító Zrt. sajtótájékoztatóját követően az ott elhangzott intézkedésekről és fejlesztésekről. A társaság tőkepótlásra kényszerült a nem várt dinamikus növekedésnek köszönhetően. Emellett új termékek bevezetésére is készülnek.

Bővebben... [Wabard interjú]
 
Wabard - milliárdos tőkememelés


Határidőre benyújtották a PSZÁF- nak a pénzügyi tervet, melyben a Wabard 500 millió forint tőkeemelésre vállalt kötelezettséget. Az Arden Holding Zrt. és a VKH Vagyonkezelő Zrt. idén április végéig 205- 250 millió forint készpénzzel járult hozzá az új biztosító szavatolótőkéjének a felemeléséhez. Az összeg (1,466 milliárd forintot tesz ki) a minimális biztonsági tőke szintjét bőven túlszárnyalja.

Bővebben... [Wabard - milliárdos tőkememelés]
 
A Wabard erősen kezdett a kötelező piacon


A héten elindult a kgfb- szezon, 15 biztosító közreműködésével. Az első napok statisztikái szerint az Allianz és a Wabard konsrtukcióit választották a legtöbben.

Bővebben... [A Wabard erősen kezdett a kötelező piacon]
 
Wabard - kárrendezés Európa területén 1 órán belül


Wáberer György szeretne casco-, személy,-kezességi és szállítással kapcsolatos felelősségbiztosítási termékeket prezentálni a kötelező felelősségbiztosítás mellett a közeljövőben.

4200 darabos teherautó flottával rendelkezik a cég. Amennyiben pontosan ugyanennyi teherautó felelősségbiztosításuk is lesz, úgy a díjak fedezik a Wabard Biztosító költségeit.
Emellé még körülbelül 40- 50 ezer kötelező felelősségbiztosítás megkötésék remélik a személyautókra vonatkozóan.

Bővebben... [Wabard - kárrendezés Európa területén 1 órán belül]
 
Wabard a biztosítás piacon


A Wabard Zrt. egy autós biztosításokkal foglalkozó társaság. A cég Wáberer Györgyhöz és befektetőtársaihoz kapcsolódik.

Az alapítási engedélyt már júliusban beadták a PSZÁF- hoz, a MÁV ÁBE összeomlását megelőzően. Alaptőkéjük 100 millió forint, ami megfelel a biztosítási törvényeknek. Ez tovább bővül 3,2 millió eurónak megfelelő forinttal. A MÁV ÁBE bedőlésével azonban a Waberer's körülbelül 140 millió forintot bukott.

Bővebben... [Wabard a biztosítás piacon]
 


Copyright © Alkuszbiztositas.hu - Minden jog fenntartva 2010-2011